GETTING MY ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU TO WORK

Getting My istiridye mantar tohumu To Work

Getting My istiridye mantar tohumu To Work

Blog Article

Mevsim şartlarına uygun olarak aşılanan yüksek kalitede istiridye mantar misellerimiz ile yüksek oranda verim alın.

Mantar hangi sıcaklıkta ne kadar dayanır DİKKAT: Mantarın depolama sıcaklığının –1 0C’nin altına düşmesi halinde donma nedeniyle renkte bozulmalar görülür. Belirtilen sıcaklıklarda daha uzun süre depolandırıldığında ise su kaybı nedeniyle hearth oranı artmaktadır.

Yere su atarak veya fileıskiye sistemi ile nem ayarlamak imkansız olup ayrıca mantarın yapraklarına su değmesi siyah leke ve delinmelere yol açar.

Siparişiniz ile birlikte measurement gardenımcı olması için mantar ekimi ve yetiştirilmesi hakında bilgiler bulunan bir ekim klavuzu gönderiyoruz. Mantar yetiştiriciliği hakında Helloç bir şey bilmeyen…

Tadı kırmızı eti anımsatan bu mantarı, bazı şefler en lezzetli etten daha lezzetli olarak anar.

Mantarlar doprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler. İhtiyaçları olan besini bitkilerden alırlar bitkilerden aldıkları besin fotosentez sonrası oluşan besinlerdir çünkü mantarlar fotosentez yapamazlar.

Şekil itibarıyla biraz işkembeyi andıran bu farklı ve faydalı mantarın özelliklerini duyunca çok şaşıracaksınız.

Uzman Desteği: Deneyimli bahçıvanlardan oluşan ekibimiz tavsiye vermek ve endişelerinizi gidermek için her zaman hazırdır.

Eğer kit üzerinde aksi bir uyarı yapılmadıysa temiz içme suyu ve şeker pekmezini karıştırıp içine tohumları ilave edin ve karışımı bir taşım kaynatıp dinlenmeye bırakın. 1-two gün dinlendirdikten sonra temiz bir bez gardenımıyla tohumları sudan süzerek ayırın. Elinizde kalan suyu mantarları ekeceğiniz toprağa dökün. Ardından kuzu göbeği mantarı tohumlarını toprağa güzelce serin ve üzerini one santimetre kalınlığını geçmeyecek kadar ince bir toprak ve yaprak tabakasıyla dikkatlice kapatın.

Her ne kadar mantar sporları mantarın tohumu da olsa halk dilinde mantar miseline mantar tohumu advertı verilmektedir.

Bu aktarmalar sırasında kompostta birşey eklenmez Yalnızca kompostun kuruyan dış yüzeyleri ıslatılarak nemini kaybetmesi önlenmiş olur.

· Kutu veya Torba: more info İstiridye mantarı yetiştirmek için kullanacağınız bir konteyner veya torba.

Altın İstiridye Mantarı: “Sarı” istiridye mantarı olarak da bilinen bu çeşidin parlak renkleri vardır ve yumurta mantarı ile karıştırılması kolay bir görünüme sahiptir. Sarı istiridye mantarı, 20 ila thirty derece arasında daha sıcak iklimleri tercih eder.

Phoenix İstiridye Mantarı: “Yaz” veya “İtalyan” istiridye mantarı olarak bilinen bu çeşit, beyaz, ten rengi veya kahverengimsi bir renge sahiptir ve sıcak iklimlerde yetişir.

Report this page